English (UK)   Ελληνικά (ΕΛ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

5 νέα ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΕΤΗΣΙΑ επιμορφωτικά προγράμματα του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ σε συνεργασία με την ΕΕΠΕΚ (Ιανουάριος 2021)

pamakΣας ενημερώνουμε ότι το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σε συνεργασία με την Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.), απευθύνει πρόσκληση υποβολής αιτήσεων παρακολούθησης των παρακάτω πέντε εξ ολοκλήρου από απόσταση επιμορφωτικών προγραμμάτων της:

Α/Α

Τίτλος

Ημερομηνία

έναρξης

Ημέρες & ώρες διεξαγωγής

Συνολική διάρκεια

Χώρος Υλοποίησης

Ημ. Λήξης
Χαρακτηρισμός

1

ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

01/02/2021

Ασύγχρονη μορφή

500 ώρες (9 μήνες)

Εξ αποστάσεως

(Εξ ολοκλήρου)

05/11/2021ΕΤΗΣΙΟ

2

ΣΧΟΛΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

01/02/2021

Ασύγχρονη μορφή

500 ώρες (9 μήνες)

Εξ αποστάσεως

(Εξ ολοκλήρου)

05/11/2021 - ΕΤΗΣΙΟ

3

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

01/02/2021

Ασύγχρονη μορφή

500 ώρες (9 μήνες)

Εξ αποστάσεως

(Εξ ολοκλήρου)

05/11/2021 - ΕΤΗΣΙΟ

4

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ & ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ - ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

01/02/2021

Ασύγχρονη μορφή

500 ώρες (9 μήνες)

Εξ αποστάσεως

(Εξ ολοκλήρου)

05/11/2021 - ΕΤΗΣΙΟ

5

ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

01/02/2021

Ασύγχρονη μορφή

420 ώρες (8 μήνες)

Εξ αποστάσεως

(Εξ ολοκλήρου)

01/10/2021 - ΕΤΗΣΙΟ

 

Το συνολικό κόστος του καθενός από τα πρώτα 4 προγράμματα είναι 200€, και μπορεί να καταβληθεί είτε εφάπαξ με την αίτηση εγγραφής είτε σε 4 άτοκες μηνιαίες  δόσεις, ΜΟΝΟ αν η πληρωμή γίνει με οποιαδήποτε ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ κάρτα. 

Για το 5ο πρόγραμμα («Ειδική Αγωγή») το κόστος είναι 250€, και μπορεί να καταβληθεί είτε εφάπαξ με την αίτηση εγγραφής είτε σε 5 άτοκες μηνιαίες δόσεις ΜΟΝΟ αν η πληρωμή γίνει με οποιαδήποτε ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ κάρτα. Μπορείτε να εγγραφείτε και σε περισσότερα του ενός προγράμματα. ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ δεν υπάρχουν.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 30 Ιανουαρίου 2021

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, θα χορηγεί στους επιμορφούμενους τα επίσημα Πιστοποιητικά Επιμόρφωσης - Βεβαιώσεις επιτυχούς παρακολούθησης (στις οποίες θα αναγράφεται η διάρκεια του κάθε προγράμματος σε ώρες, ο χαρακτηρισμός του ως «Ετήσια» επιμόρφωση καθώς και οι ημερομηνίες έναρξης και λήξης), μετά από την επιτυχή παρακολούθηση του εκάστοτε προγράμματος. Τα Πιστοποιητικά αυτά οδηγούν, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, στις μέγιστες σχετικές μοριοδοτήσεις για το διορισμό μονίμων και αναπληρωτών μέσω ΑΣΕΠ καθώς και για την επιλογή στελεχών της Εκπαίδευσης, αλλά και μοριοδότηση σε διάφορες περιπτώσεις σε ΣΔΕ, ΙΕΚ, ΚΔΒΜ κλπ. (μοναδικός αριθμός πρωτοκόλλου, σφραγίδα και υπογραφές του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Μακεδονίας).
Ειδικότερα, η επιτυχής ολοκλήρωσή του προγράμματος «Ειδική Αγωγή» οδηγεί και στην ένταξη στους επικουρικούς πίνακες ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Νόμος 4589, ΦΕΚ 13 Α/29-01-2019, άρθρο 58). 

Αίτηση παρακολούθησης των επιμορφωτικών προγραμμάτων (στο https://www.eepek.gr/el/draseis/trexonta-seminaria) έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν όλα τα μέλη της Ε.Ε.Π.Ε.Κ, ενώ για τα μη μέλη – ανεξαρτήτως ειδικότητας & βαθμίδας εκπαίδευσης- δίνεται η δυνατότητα εγγραφής ως μέλος της Ε.Ε.Π.Ε.Κ., μέχρι και την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα, δηλ. 30/01/2021 (για την εγγραφή στην Ε.Ε.Π.Ε.Κ. ακολουθήστε τις οδηγίες της ιστοσελίδας: https://www.eepek.gr/el/enosi/eggrafi-stin-enosi, συνδρομή μέλους: 20€).

Περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα του κάθε προγράμματος στο παρακάτω αρχείο:

Πρόσκληση για ΑΙΤΗΣΗ σε 5 ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΕΤΗΣΙΑ επιμορφωτικά προγράμματα του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ σε συνεργασία με την ΕΕΠΕΚ (Ιανουάριος 2021)

 

Από την Επιτροπή Επιμόρφωσης της ΕΕΠΕΚ

Διεθνές Διαδικτυακό Συνέδριο - Δηλώσεις Συμμετοχής

llcΔιαδικτυακό συνέδριο με τίτλο «Ενισχύοντας την εκπαίδευση ενεργών πολιτών σε τοπικό επίπεδο» συνδιοργανώνεται στις 12 και 13 Νοεμβρίου 2020, από τη Λάρισα και την πόλη Yeonsu της Δημοκρατίας της Κορέας, που είναι οι συντονίστριες πόλεις της θεματικής ομάδας «εκπαίδευση και ενεργό πολιτειότητα» του Παγκοσμίου Δικτύου των Πόλεων που Μαθαίνουν της UNESCO και υποστηρίζεται από το Ινστιτούτο για τη Δια Βίου Μάθηση της UNESCO (UIL).

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που ελληνική πόλη συνδιοργανώνει συνέδριο της UNESCO, κάτι που προφανώς υποδηλώνει την αναγνώριση και τη σημασία που αποδίδει η UNESCO στην προσπάθεια της Λάρισας και του Δήμου Λαρισαίων για τις «Πόλεις που Μαθαίνουν».

Διαβάστε Περισσότερα

Ηλεκτρονικές αίθουσες Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης για Βραβείο!

Λογότυπο ΕΕΠΕΚΟλοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η διαδικασία κρίσης και αξιολόγησης των Ηλεκτρονικών αιθουσών Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο του 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ηλεκτρονικής Αίθουσας Ασύγχρονης Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης που διεξήγαγε για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ).

Περισσότεροι από 150 συνάδελφοι όλων των βαθμίδων & ειδικοτήτων από όλη την Ελλάδα, -συμμεριζόμενοι τη χρησιμότητα και την αξία της Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης κατά την περίοδο της πρωτοφανούς κρίσης υγείας που διανύουμε- ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα της Ε.Ε.Π.Ε.Κ και υπέβαλαν προς τυφλή κρίση από το σώμα της Επιτροπής Κριτών της Ε.Ε.Π.Ε.Κ.

Διαβάστε Περισσότερα

ΝΕΟ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ επιμορφωτικό πρόγραμμα του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ σε συνεργασία με την ΕΕΠΕΚ (2020-21)

pamak

Σας ενημερώνουμε ότι το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σε συνεργασία με την Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.), απευθύνει πρόσκληση υποβολής αιτήσεων παρακολούθησης του παρακάτω εξ ολοκλήρου από απόσταση επιμορφωτικού προγράμματος:

Διαβάστε Περισσότερα

Λίστα με τα ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ της ΕΕΠΕΚ (από απόσταση) για το 2020-2021

Λογότυπο ΕΕΠΕΚΣταθερά, όπως κάθε χρόνο, η ΕΕΠΕΚ θα υλοποιήσει και φέτος (2020-2021) έναν μεγάλο αριθμό προγραμμάτων με τη μέθοδο της ασύγχρονης εκπαίδευσης από απόσταση (πλατφόρμα moodle). Η θεματολογία των προγραμμάτων αυτών είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και με μεγάλη θεματική ποικιλία.

Διαβάστε Περισσότερα

Περισσότερα Άρθρα...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ