English (UK)   Ελληνικά (ΕΛ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ για ΑΙΤΗΣΗ σε 4 ΝΕΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ επιμορφωτικά προγράμματα του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ σε συνεργασία με την ΕΕΠΕΚ (ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024)

pamakΕνημερώνουμε ότι παρατείνεται μέχρι την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στα ακόλουθα επιμορφωτικά προγράμματα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (σε συνεργασία με την ΕΕΠΕΚ).

Διαβάστε Περισσότερα

Εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής σε Δημόσια Πανεπιστήμια της Ισπανίας (αναγνωρισμένα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π) για όλα τα μέλη της ΕΕΠΕΚ σε προνομιακή τιμή!

kiobusΗ Grupo Kiobus (https://kiobus.com) και το ISIC-IVITRA (Ανώτατο Ινστιτούτο Συνεργατικής Έρευνας, με έδρα το Δημόσιο Πανεπιστήμιο του Αλικάντε της Ισπανίας, (https://www.ua.es/en), καθώς επίσης και η Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (ΕΕΠΕΚ) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη σύναψη Στρατηγικής Σύμπραξης σε Διεθνές Επίπεδο, με προνομιακή τιμή σε όλους όσους είναι (ή θα γίνουν) μέλη της ΕΕΠΕΚ για την Εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής σε Δημόσια Πανεπιστήμια της Ισπανίας (αναγνωρισμένα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π), στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικτύου: International Network of High Academic Achievement International Groups in Higher Education (INet-HAAIG-HE), με Πρόγραμμα σπουδών στην Αγγλική ή Ισπανική γλώσσα.

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ στο 10ο Διεθνές Συνέδριο Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (ΥΒΡΙΔΙΚΟ), Λάρισα 18-20 Οκτωβρίου 2024 (ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ)

 
Η Συντονιστική και η Επιστημονική Επιτροπή του 10ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, ΥΒΡΙΔΙΚΟ, Λάρισα 18, 19 και 20 Οκτωβρίου 2024 (ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ) καλούν όλους τους ενδιαφερόμενους, να υποβάλλουν εργασίες για συμμετοχή στο συνέδριο και στα πρακτικά του (με ISBN/ISSN), μετά από κρίση.
 
Επιλεγμένα άρθρα από το συνέδριο (με βάση τη βαθμολογία των κριτών) θα δημοσιευτούν σε ειδικές εκδόσεις του επιστημονικού περιοδικού I.J.E.I. (International Journal of Educational Innovation) στην Ελληνική ή Αγγλική.
 
Οδηγίες και πρότυπα μορφοποίησης για κάθε κατηγορία εργασιών περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα του συνεδρίου (ΠΡΟΣΟΧΗ: η μορφοποίηση των εργασιών πρέπει να είναι σύμφωνη με τα πρότυπα του συνεδρίου):

Διαβάστε Περισσότερα

3ος κύκλος Ενδοσχολικής επιμόρφωση 15 ωρών σε συνεργασία της Σχολικής Μονάδας με την Ε.Ε.Π.Ε.Κ.

Η Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (ΕΕΠΕΚ - www.eepek.gr), είναι μια Επιστημονική Ένωση εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων, με περισσότερα από 33.000 ενεργά μέλη, έχοντας ως βασική της αποστολή την προώθηση καινοτόμων δράσεων στην εκπαιδευτική κοινότητα, τη διάχυση της γνώσης και τη δημιουργία μιας Κοινότητας Μάθησης όλων των εκπαιδευτικών, η οποία έχει υλοποιήσει τα τελευταία 9 χρόνια περισσότερες από 20.000.000 ανθρωποώρες επιμορφωτικών σεμιναρίων για εκπαιδευτικούς, αρκετές από τις οποίες ήταν δωρεάν. Επίσης, έχει υλοποιήσει με επιτυχία 9 Διεθνή Εκπαιδευτικά Συνέδρια, εκδίδει Διεθνές Επιστημονικό Περιοδικό και συμμετέχει σε πολλές άλλες δράσεις όπως Φεστιβάλ, διαγωνισμούς, Καινοτόμα Σχολεία, Ευρωπαϊκά προγράμματα κ.ά. Όλες οι δράσεις της ΕΕΠΕΚ έχουν πιστοποίηση ISO 9001.

Με βάση τα άρθρα 95 και 96 του ν. 4823/21, «Με απόφαση του Διευθυντή ή Προϊσταμένου της σχολικής μονάδας πραγματοποιούνται, σε επίπεδο σχολικής μονάδας, επιμορφωτικά σεμινάρια, συνολικής διάρκειας τουλάχιστον δεκαπέντε (15) ωρών ανά σχολικό έτος». Η επιμόρφωση είναι προαιρετική για τους εκπαιδευτικούς, ενώ πραγματοποιείται εκτός διδακτικού ωραρίου.

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόσκληση για ΑΙΤΗΣΗ σε 4 ΝΕΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ επιμορφωτικά προγράμματα του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ σε συνεργασία με την ΕΕΠΕΚ (ΜΑΡΤΙΟΣ 2024)

pamakΤο Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σε συνεργασία με την Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.), απευθύνει πρόσκληση υποβολής αιτήσεων παρακολούθησης των παρακάτω 4 εξ ολοκλήρου από απόσταση (με ασύγχρονο τρόπο) επιμορφωτικών προγραμμάτων:

Α/Α

Τίτλος

Ημερομηνία έναρξης

Ημέρες & ώρες διεξαγωγής

Συνολική διάρκεια

Χώρος Υλοποίησης

Ημ. Λήξης / Χαρακτηρισμός

ΚΟΣΤΟΣ

1

Mentoring, Καθοδήγηση και Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση

08/04/2024

Ασύγχρονη μορφή

410 ώρες
(7 μήνες)

Εξ αποστάσεως
(Εξ ολοκλήρου)

08/11/2024 – ΕΤΗΣΙΟ
(για ΑΣΕΠ και υποψήφια ΣΤΕΛΕΧΗ)

160€

2

Εφαρμογές Τεχνητής Νοημοσύνης στην Εκπαίδευση – ChatGPT

08/04/2024

Ασύγχρονη μορφή

420 ώρες
(9 μήνες)

Εξ αποστάσεως
(Εξ ολοκλήρου)

08/01/2025 – ΕΤΗΣΙΟ
(για ΑΣΕΠ και υποψήφια ΣΤΕΛΕΧΗ)

200€

3

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων

08/04/2024

Ασύγχρονη μορφή

180 ώρες
(10 εβδομάδες)

Εξ αποστάσεως
(Εξ ολοκλήρου)

16/06/2024 – ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ
(για ΕΟΠΠΕΠ)

130€

4

Ειδική Αγωγή στην Εκπαίδευση

08/04/2024

Ασύγχρονη μορφή

500 ώρες
(10 μήνες)

Εξ αποστάσεως
(Εξ ολοκλήρου)

08/02/2025 – ΕΤΗΣΙΟ
(για ΑΣΕΠ, υποψήφια ΣΤΕΛΕΧΗ και πίνακες Ειδικής Αγωγής)

100€

Το συνολικό κόστος του κάθε προγράμματος μπορεί να καταβληθεί είτε εφάπαξ με την αίτηση εγγραφής είτε σε άτοκες μηνιαίες δόσεις, ΜΟΝΟ αν η πληρωμή γίνει με οποιαδήποτε ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ κάρτα. ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ δεν υπάρχουν.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 7η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Διαβάστε Περισσότερα

Περισσότερα Άρθρα...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ