English (UK)   Ελληνικά (ΕΛ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Πρόσκληση υποβολής εργασιών στο 5ο Διεθνές Συνέδριο Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, Λάρισα 11-13 Οκτωβρίου 2019

Η Συντονιστική και η Επιστημονική Επιτροπή του 5ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, Λάρισα 11, 12 και 13 Οκτωβρίου 2019 καλούν όλους τους ενδιαφερόμενους, να υποβάλλουν εργασίες για συμμετοχή στο συνέδριο και στα πρακτικά του (με ISBN/ISSN), μετά από κρίση (περισσότερες πληροφορίες στο δικτυακό τόπο: http://synedrio.eepek.gr/ και επικοινωνία στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Διαβάστε Περισσότερα

1η ανακοίνωση 5ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, Λάρισα 11-13 Οκτωβρίου 2019

Επισυνάπτεται η 1η Ανακοίνωση του 5ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (5th International Conference for the Promotion of Innovation in Education).

Τόπος/Χρόνος: Λάρισα, 11-13 Οκτωβρίου 2019 (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας).

Διοργάνωση: Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Παιδαγωγικό Τμήμα Π.Ε., Τμήμα Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας, ΤΕΦΑΑ, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων), το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Τμήμα Φιλολογίας) και το Σύλλογο καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Ν. Λάρισας.

Το συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας - Γαλλική Πρεσβεία στην Ελλάδα, της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, του Δικτύου Εκπαιδευτικών ‘Teachers for Europe’ (Τ4Ε) και είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Θεσσαλίας και Δήμος Λαρισαίων.

Που απευθύνεται: Σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και όλων των ειδικοτήτων, δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης, σπουδαστές και φοιτητές.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: https://synedrio.eepek.gr/

Περισσότερες λεπτομέρειες για την πρόσκληση υποβολής εργασιών και άλλες επισημάνσεις μπορείτε να βρείτε στο συνημμένο έγγραφο. Λεπτομερείς οδηγίες για τη διαδικασία υποβολής εργασιών θα υπάρξουν σύντομα στη 2η ανακοίνωση του συνεδρίου (20 Μαρτίου 2019).

Επισυναπτόμενο αρχείο:
1η ανακοίνωση 5ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, Λάρισα 11-13 Οκτωβρίου 2019

Κατάθεση υποψηφιοτήτων για το Δ.Σ. και την Ε.Ε. στις επικείμενες εκλογές της ΕΕΠΕΚ

Προσκαλούνται όλα τα μέλη της ΕΕΠΕΚ, αν το επιθυμούν, να καταθέσουν αίτηση υποψηφιότητας είτε για το Δ.Σ. είτε για την Ε.Ε. για τις εκλογές που θα γίνουν τον Αύγουστο του 2018 (σχετική πρόσκληση για τη διενέργεια των εκλογών θα εκδοθεί σε κατάλληλο χρόνο).

Η αίτηση για το Δ.Σ. κατατίθεται με τη συμπλήρωση των στοιχείων σας στη φόρμα: https://goo.gl/forms/1yJbqQCixG61VclQ2.

Η αίτηση για την Ε.Ε. κατατίθεται με τη συμπλήρωση των στοιχείων σας στη φόρμα: https://goo.gl/forms/x1uASe0i9zOTGyiT2.

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατίθενται κατά το χρονικό διάστημα 25 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου 2018.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος της ΕΕΠΕΚ

 

Δρ. Δημήτρης Κολοκοτρώνης

Παράταση υποβολής εργασιών 4ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Λάρισα 12-14 Οκτωβρίου 2018)

Η Συντονιστική Επιτροπή του 4ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Λάρισα 12 - 14 Οκτωβρίου 2018) σας ενημερώνει ότι, λόγω αιτημάτων συγγραφέων εργασιών και λαμβάνοντας υπόψη την επιβαρυμένη από άποψη φόρτου εργασίας περίοδο, αποφάσισε να παρατείνει την προθεσμία αποστολής εργασιών.

Η νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής εργασιών είναι η 25η Ιουνίου 2018.

Διαβάστε Περισσότερα

Life4.0: Το πρώτο Σχολείο Ψηφιακής Νοημοσύνης στην Ελλάδα, για Μαθητές & Γονείς! (www.life4.gr)

logolife4Σ' ένα περιβάλλον βασισμένο στην τεχνολογία, όπου η δημιουργικότητα και η καινοτομία συναντώνται με την εκμάθηση δεξιοτήτων ζωής & την καλλιέργεια της ψηφιακής νοημοσύνης των παιδιών, η ΕΕΠΕΚ συνδιοργανώνει ένα Summer Academy για μαθητές 10-15 ετών, στις 25 – 29 Ιουνίου 2018 και ώρα 9:00 - 14:00 στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας (Κούμα 28).

Παρουσιάζονται εξειδικευμένα θέματα με σκοπό οι μαθητές μας να αποκτήσουν κριτική σκέψη, αυτοπεποίθηση, να μπορούν να καινοτομήσουν ως ψηφιακοί πολίτες του αύριο, αλλά και να είναι σε θέση να προστατέψουν την προσωπική τους υγεία και ασφάλεια, ειδικά σήμερα που οι κίνδυνοι του Διαδικτύου είναι πολλοί.

Διαβάστε Περισσότερα

Περισσότερα Άρθρα...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ