(ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ) ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ / ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ: ΑΙΤΗΣΗ σε 1 ΝΕΟ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΕΤΗΣΙΟ επιμορφωτικό πρόγραμμα του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ σε συνεργασία με την ΕΕΠΕΚ

pamakΤο Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σε συνεργασία με την Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.), απευθύνει πρόσκληση υποβολής αιτήσεων παρακολούθησης του παρακάτω εξ ολοκλήρου από απόσταση επιμορφωτικού προγράμματος (με κόστος 200€):

Α/Α

Τίτλος

Ημερομηνία

έναρξης

Ημέρες & ώρες διεξαγωγής

Συνολική διάρκεια

Χώρος Υλοποίησης

Ημ. Λήξης / Χαρακτηρισμός

1

Η διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας στα σύγχρονα πολυπολιτισμικά περιβάλλοντα

28/06/2021

Ασύγχρονη μορφή 520 ώρες (9 μήνες)
 Εξ αποστάσεως
(Εξ ολοκλήρου)
 28/03/2022 - ΕΤΗΣΙΟ

Το συνολικό κόστος του προγράμματος είναι 200€ και μπορεί να καταβληθεί είτε εφάπαξ με την αίτηση εγγραφής είτε σε 4 άτοκες μηνιαίες δόσεις, ΜΟΝΟ αν η πληρωμή γίνει με οποιαδήποτε ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ κάρτα. ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ δεν υπάρχουν.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 24η Ιουνίου 2021 28η Ιουνίου 2021

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, θα χορηγεί στους επιμορφούμενους τα επίσημα Πιστοποιητικά Επιμόρφωσης - Βεβαιώσεις επιτυχούς παρακολούθησης (στις οποίες θα αναγράφεται η διάρκεια του κάθε προγράμματος σε ώρες, ο χαρακτηρισμός του ως «Ετήσια» επιμόρφωση καθώς και οι ημερομηνίες έναρξης και λήξης), μετά από την επιτυχή παρακολούθηση του εκάστοτε προγράμματος. Τα Πιστοποιητικά αυτά οδηγούν, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, στις μέγιστες σχετικές μοριοδοτήσεις για το διορισμό μονίμων και αναπληρωτών μέσω ΑΣΕΠ καθώς και για την επιλογή στελεχών της Εκπαίδευσης, αλλά και μοριοδότηση σε διάφορες περιπτώσεις σε ΣΔΕ, ΙΕΚ, ΚΔΒΜ κλπ. (το πιστοποιητικό φέρει μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου, σφραγίδα και υπογραφές του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Μακεδονίας).

Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ 1 ΜΗΝΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.

Αίτηση παρακολούθησης του επιμορφωτικού προγράμματος (στο https://www.eepek.gr/el/draseis/trexonta-seminaria) έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν όλα τα μέλη της Ε.Ε.Π.Ε.Κ, ενώ για τα μη μέλη – ανεξαρτήτως ειδικότητας & βαθμίδας εκπαίδευσης- δίνεται η δυνατότητα εγγραφή https://www.eepekgr/el/enosi/eggrafi-stin-enosiς ως μέλος της Ε.Ε.Π.Ε.Κ., μέχρι και την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα, δηλ. 24/06/2021 28/6/2021 (για την εγγραφή στην Ε.Ε.Π.Ε.Κ. ακολουθήστε τις οδηγίες της ιστοσελίδας: https://www.eepekgr/el/enosi/eggrafi-stin-enosi, εφάπαξ συνδρομή μέλους: 20€).

Περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα του προγράμματος στο παρακάτω αρχείο:

Από την Επιτροπή Επιμόρφωσης της ΕΕΠΕΚ