English (UK)   Ελληνικά (ΕΛ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Κράτηση θέσης - προεγγραφή στα νέα ΕΤΗΣΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ επιμορφωτικά σεμινάρια της ΕΕΠΕΚ σε συνεργασία με το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – περίοδος ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 (ΝΕΟ ΑΚΟΜΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ)

pamakΗ Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) προτίθεται να υλοποιήσει σε συνεργασία με το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ έξι νέα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ (και εξ ολοκλήρου με ασύχρονο τρόπο) ΕΤΗΣΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ επιμορφωτικά σεμινάρια, με έναρξη τον Απρίλιο 2021, με ΝΕΟ ΑΚΟΜΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ:
 
1. ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΕΤΗΣΙΟ επιμορφωτικό σεμινάριο: "Εποπτεία, Καθοδήγηση και Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση", διάρκειας 9 μηνών και 500 ωρών στη συμβολική τιμή των 200€ για τα μέλη της ΕΕΠΕΚ (Έναρξη: 5 Απριλίου 2021, λήξη 10/1/2022).
2. ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΕΤΗΣΙΟ επιμορφωτικό σεμινάριο: "Σχολική Ψυχολογία", διάρκειας 9 μηνών και 500 ωρών στη συμβολική τιμή των 200€ για τα μέλη της ΕΕΠΕΚ (Έναρξη: 5 Απριλίου 2021, λήξη 10/1/2022).
3. ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΕΤΗΣΙΟ επιμορφωτικό σεμινάριο: "Διαπολιτισμική Εκπαίδευση", διάρκειας 9 μηνών και 500 ωρών στη συμβολική τιμή των 200€ για τα μέλη της ΕΕΠΕΚ (Έναρξη: 5 Απριλίου 2021, λήξη 10/1/2022).
4. ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΕΤΗΣΙΟ επιμορφωτικό σεμινάριο: "Ειδική Αγωγή", διάρκειας 10 μηνών και 500 ωρών στη συμβολική τιμή των 250€ για τα μέλη της ΕΕΠΕΚ (Έναρξη: 5 Απριλίου 2021, λήξη 7/2/2022)
5. ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΕΤΗΣΙΟ επιμορφωτικό σεμινάριο: "Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση", διάρκειας 8 μηνών και 460 ωρών στη συμβολική τιμή των 100€ για τα μέλη της ΕΕΠΕΚ (Έναρξη: 5 Απριλίου 2021, λήξη 6/12/2021)
 
Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ 1 ΜΗΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.
 
Και τα δύο προγράμματα που αναφέρονται στο αντικείμενο της Ειδικής Αγωγής είναι ΕΤΗΣΙΑ και, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, μοριοδοτούνται εξίσου και εντάσσουν με τον ίδιο τρόπο στους επικουρικούς πίνακες Ειδικής Αγωγής. Ωστόσο, το πρόγραμμα "Ειδική Αγωγή" (διάρκειας 10 μηνών) είναι πιο ενισχυμένο όσον αφορά στις ενότητες και στην ύλη που περιέχει σε σχέση με το πρόγραμμα "Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση" (διάρκειας 8 μηνών) και παρέχει σε κάποια πεδία πιο εξειδικευμένη γνώση. Το νέο πρόγραμμα (διάρκειας 8 μηνών) το προσφέρουμε, μόνο γι’ αυτόν τον κύκλο, σε αυτήν την πολύ χαμηλή τιμή, αναγνωρίζοντας τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται πολλοί συμπολίτες μας, λόγω της πανδημίας.
 
Με την επιτυχή ολοκλήρωσή τους οι επιμορφούμενοι λαμβάνουν πιστοποιητικό ετήσιας επιμόρφωσης από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, το οποίο, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ΜΟΡΙΟΔΟΤΕΙΤΑΙ το μέγιστο ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΕΠ (για διορισμούςεκπαιδευτικών, αναπληρωτές, διορισμούς στο ευρύτερο δημόσιο), σε προκηρύξεις για επιλογή ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ και ανάλογα με την προκήρυξη σε ΙΕΚ, ΣΔΕ, ΟΑΕΔ κ.ά.
 
Επίσης, θα υλοποιηθεί από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σε συνεργασία με την ΕΕΠΕΚ το ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ επιμορφωτικό σεμινάριο: "Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων", διάρκειας 2 μηνών και 200 ωρών (Έναρξη: 19 Απριλίου 2021) που θα καλύπτει τα θεματικά πεδία της Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων, στη συμβολική τιμή των 140€. Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί εξ ολοκλήρου με τη μέθοδο της Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης, μέσα από Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης (εξ ολοκλήρου με ασύχρονο τρόπο). Με την επιτυχή ολοκλήρωσή του οι επιμορφούμενοι λαμβάνουν μοριοδοτούμενο πιστοποιητικό επιμόρφωσης από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, το οποίο οδηγεί ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στις ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ αξιολόγησης εκπαιδευτικής επάρκειας υποψήφιων Εκπαιδευτών Ενηλίκων, (Ν.2844/2012), από τον ΕΟΠΠΕΠ. Επιπλέον, μοριοδοτείται σε όλες τις προκηρύξεις για τις δομές Δια βίου Μάθησης (ΙΕΚ, ΣΔΕ κλπ.).
 
Τα προαναφερόμενα ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ σεμινάρια απευθύνονται μόνο σε μέλη της ΕΕΠΕΚ. Δίνεται, όμως, η δυνατότητα και σε όσους δεν είναι μέλη να τα παρακολουθήσουν, εφόσον εγγραφούν στην ΕΕΠΕΚ (https://www.eepek.gr/el/enosi/eggrafi-stin-enosi) μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων, η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα.
 
Με δεδομένο ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι (Μέλη της ΕΕΠΕΚ & ΜΗ) να πραγματοποιήσουν κράτηση θέσης – Προεγγραφή, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στην παρακάτω φόρμα. Η κράτηση θέσης – προεγγραφή ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΕΣΜΕΥΕΙ να κάνετε αίτηση παρακολούθησης (την οποία θα χρειαστεί να υποβάλετε μέσα στον Μάρτιο, όταν βγει η σχετική πρόσκληση, & εφ' όσον φυσικά ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα). ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ, ΟΜΩΣ, ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ - ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ για το αντίστοιχο επιμορφωτικό σεμινάριο. Μπορείτε να κάνετε κράτηση θέσης σε όσα επιμορφωτικά σεμινάρια επιθυμείτε.
 
Μπορείτε να κάνετε την κράτηση θέσης - προεγγραφή από τη φόρμα:
 
 
Σε όσους το επιθυμούν, δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσουν περισσότερα από ένα επιμορφωτικά σεμινάρια καταβάλλοντας τα αντίστοιχα ποσά χωρίς επιπλέον εκπτώσεις. Υπάρχει η δυνατότητα 4 δόσεων (ή 5 δόσεων στο πρόγραμμα "Ειδική Αγωγή" και 2 δόσεων στο πρόγραμμα "Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση") μόνο στην περίπτωση που η πληρωμή γίνει με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα (Όχι με e-banking, αλλά μέσα από το σύστημα της ΕΕΠΕΚ).
 
Για περισσότερες πληροφορίες – διευκρινίσεις εγγραφών:
www.eepek.gr & 6932078466 (Δημήτρης Λιόβας).
 
Για την Επιτροπή Επιμόρφωσης της Ε.Ε.Π.Ε.Κ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ