English (UK)   Ελληνικά (ΕΛ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

1η Ανακοίνωση του 4ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας

Η Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) διοργανώνει σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Παιδαγωγικό Τμήμα Π.Ε., Τμήμα Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας, ΤΕΦΑΑ), το Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας (Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ) και το Σύλλογο καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Ν. Λάρισας το:

hbanner

Διαβάστε Περισσότερα

3η ανακοίνωση - Εγγραφές στο 3ο Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, Λάρισα 13-15 Οκτωβρίου

Η Συντονιστική και η Επιστημονική Επιτροπή του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα (στο Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας) 13, 14 και 15 Οκτωβρίου 2017, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, καλούν τις/ους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων, καθώς και Εκπαιδευτές Ενηλίκων και φοιτητές να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου μας (περισσότερες πληροφορίες στο δικτυακό τόπο: synedrio.eepek.gr και επικοινωνία στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Στο συνέδριο θα υπάρξουν 11 προσκεκλημένοι ομιλητές διακεκριμένων πανεπιστημιακών δασκάλων και άλλων (με εισηγήσεις και συμμετοχή σε στρογγυλά τραπέζια συζήτησης), κυρίως από το εξωτερικό (Αγγλία, Γαλλία, ΗΠΑ), καθώς και από την Ελλάδα και θα παρουσιαστούν συνολικά 461 εργασίες, οι οποίες έτυχαν θετικής κρίσης από 2 τουλάχιστον κριτές.

  • Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα ανακοινωθεί στις 1 Οκτωβρίου 2017 το αργότερο.
  • Προς αποφυγή ταλαιπωρίας σε ουρές αλλά και για τη διευκόλυνση όλων (έκδοση βεβαιώσεων, έγκυρη εγγραφή σε εργαστήρια κλπ.), είναι προτιμότερο να γίνει εγγραφή πριν την έναρξη του συνεδρίου, μέσα από την ιστοσελίδα http://synedros.eepek.gr/ .


Περισσότερες λεπτομέρειες στο συνημμένο έγγραφο.

Από τη Συντονιστική Επιτροπή

Επισυναπτόμενο Έγγραφο: 3η Ανακοίνωση 3ου Διεθνούς Συνεδρίου Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, Λάρισα 13-15 Οκτωβρίου

Παράταση υποβολής εργασιών 3ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας

Η Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Λάρισα 13 - 15 Οκτωβρίου 2017) σας ενημερώνει ότι, λόγω αιτημάτων συγγραφέων εργασιών και λαμβάνοντας υπόψη την επιβαρυμένη από άποψη φόρτου εργασίας περίοδο, αποφάσισε να παρατείνει την προθεσμία αποστολής εργασιών.

Η νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής εργασιών είναι η 25η Ιουνίου 2017.

Διαβάστε Περισσότερα

5ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συμπόσιο του DHIAfest 2017

dhiafest2017ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Η Οργανωτική Επιτροπή του 5ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ σε συνεργασία με την Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) διοργανώνουν το 5ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συμπόσιο «Ο Ρόλος της Δια Βίου Μάθησης και της Διάδοσης της Νοηματικής Γλώσσας στην Ποιότητα Ζωής Κωφού και Βαρήκοου Πληθυσμού» και σας προσκαλούν να συμμετέχετε με ερευνητικές εργασίες και επιστημονικά άρθρα στο Το Συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2017, στο Βουλευτικόν του Δήμου Ναυπλιέων, σημείο αναφοράς για την πολιτιστική ιστορία του τόπου μας, καθώς φιλοξένησε την 1η Βουλή των Ελλήνων.
Το Συμπόσιο τελεί κάθε χρόνο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΡΙΤΩΝ - 3ο Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας

Η Συντονιστική Επιτροπή του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (3rd International Conference for the Promotion of Innovation in Education), απευθύνει πρόσκληση σε μέλη Δ.Ε.Π. και Ε.Π. (ΑΕΙ και ΤΕΙ), Σχολικούς Συμβούλους Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης και εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης που είναι τουλάχιστον κάτοχοι μεταπτυχιακού διπλώματος και επιθυμούν να στελεχώσουν την Επιτροπή Κριτών του Συνεδρίου, να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους μέχρι 31 Μαΐου 2017 (δεν θα γίνουν δεκτοί άλλοι τρόποι αποστολής, π.χ. μέσω e-mail ή fax).

Επισυνάπτεται η ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΡΙΤΩΝ με σχετικές λεπτομέρειες.

Τρόπος υποβολής αίτησης

Διαβάστε Περισσότερα

Περισσότερα Άρθρα...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ